maandag 22 juli 2013

Emaillen koffie kannetje

Dit schattige koffie kannetje heb ik via marktplaats gekocht! Ik spaar groen emaille, dus ben er super blij mee! Ik heb nog alle tijd om te snuffelen , ik doe het nu maar via marktplaats inplaats van de rommelmarkt . Omdat ik nog steeds veel met mijn voet moet zitten , helaas schiet het niet op ! Heb er helaas ook dystrofie bij gekregen en ga daar nu de hele zieken molen mee in ....

woensdag 17 juli 2013

Kussen met gehaakt kleedje

Weer een kussen klaar! Ik moest weer meer rust houden met mijn voet van de fysio, dus ben weer druk aan het naaien gegaan! Zo komen toch alle dingen klaar die ik ooit wilde doen! Ik heb ook een kussen geborduurd maar die laat ik de volgende keer zien.......

woensdag 10 juli 2013

Romantische Tas.......

Gisteren heerlijk achter de naaimachine gezeten.  Ik heb een AH plastic tas als maat genomen. Vanaf nu winkel ik ook bij AH in style.

dinsdag 2 juli 2013

Gehaakte Tas op stof...

Eindelijk na 8 weken weer een bericht op blogger van mij!
Ik heb 6 weken in het gips gezeten met mijn voet...gescheurde banden uitgerekte pezen etc. Wel heb ik heerlijk gefreubelt!
  Ik ga vrijdag mijn vriendin blij maken met deze tas, (een van mijn projecten:))
Gelukkig ben ik nu weer een beetje op de been, inmiddels goed uitgerust natuurlijk, heb ik zin om weer aan de gang te gaan!