zaterdag 23 februari 2013

Nieuwe Bank ......



 Hebben jullie ook weleens een miskoop ? Ik dus wel .... maar een miskoop kun je normaal goed verbergen , alleen bij mij ging dat een beetje moeilijk omdat het om de bank ging ! Ik heb 4 weken geleden banken gekocht via marktplaats en s'avonds opgehaald . 1 tip koop nooit een bank s'avonds....want de kleur is overdag anders (wat ik natuurlijk ook wel wist) . De bank weer verkocht via marktplaats en woensdag deze prachtige banken bij IKEA gehaald , en dat voelde gelijk vertrouwd !
En ..... Hij zit heerlijk !

vrijdag 15 februari 2013

Grofvuil Stoel .......

Dit mooie stoeltje heb ik een paar weken geleden bij het grofvuil vandaan gehaald ! Hij was donker eiken met blauwe bekleding , en was echt niet schoon......... Ik heb echt staan dubben of ik hem mee zou nemen om op te knappen ! Ik heb hem eerst grondig schoon gemaakt en geschuurd . Daarna de zitting en het rug kussen
eruit gehaald , opnieuw bekleed , en de nietjes van het rug kussen weg gewerkt met kant . En de stoel geschilderd in de kleur creme . En hier is het resultaat , hij staat te pronken op onze slaapkamer .

dinsdag 12 februari 2013

Landelijke Kast ....

Deze prachtige kast is gemaakt door een lieve oom, die er heel wat uurtjes werk in heeft zitten ! In deze grote kast zitten mijn crea spullen die ik er zo uit kan pakken en heerlijk mee aan de slag kan gaan !
Man lief heeft de kast geschilderd en heeft als laatste de knopjes er op gemaakt ! Een aanwinst en blikvanger voor onze nieuwe woonkamer .

maandag 4 februari 2013

Kleurtjes.....

 De slaapkamer van dochter lief.... Een wand met pip behang en de rest is gesausd in de kleur Sky Line van Farrow & Ball. De kamers van de dames zijn kleurijk zoals je ziet ! Ze mochten zelf kiezen wat ze wilde...

 Het antieke bureautje wat we gekregen hebben van oma , ze wil het zo graag geschilderd hebben , maar daar is nog niets van gekomen !