dinsdag 31 juli 2012

Zomaar wat binnen kijk foto's

 Een kijkje uit de achterkamer.. de opgeknapte tafel waar we veel aan zitten en waar we geregeld met vrienden heerlijk genieten van lekker eten...! Hij is bijna 2 meter.
 De kast waar heel wat uren werk in zitten, vooral door man lief..helemaal kaal en dan weer opnieuw in de verf, als mijn man wat doet, doet tie het gelijk goed, ik sjoemel nog wel eens...!
 Een kiekje vanaf de bank, ook deze tafel is opgeknapt..!
En ons sfeervolle haardje met een oude petroleum kachel, waar ik flikker vuur lichtjes in heb gedaan, het lijkt dan net of de kachel echt brandt.

donderdag 19 juli 2012

Brocante doos met kanten kleedje...

 Gisteravond samen met mijn vriendin deze leuke doos gemaakt, we hebben een doos van de xenos bekleed met linnen, toen opgevrolijkt met stempels en lint! En een oud kanten kleedje er uit laten steken.

Een cijfer 2 beplakt met katoen en ook bestempeld....!

maandag 16 juli 2012

Hand gemaakte tas......

Eindelijk is de tas klaar voor dochter lief... Lag te wachten op de hand vaten van bamboe, ik heb ze eindelijk in een winkeltje in Utrecht gevonden, in een zaakje met wel honderden soorten kant, ik keek mijn ogen uit!
Nu met al die regen heb ik alle tijd gehad om ze er aan te zetten....!

zondag 8 juli 2012

Muziek rol....

Vorige week deze leuke muziek rol gekocht bij een leuk brocante winkeltje in het dorp, een lintje en knoopje en je hebt een leuke blikvanger... Je kan het ook leuk in een boeket steken!

woensdag 4 juli 2012

Sfeerhoekjes in de tuin..

 Heerlijk nu is het toch eindelijk zomer geworden, met de vakantie in het vooruitzicht...
Dit is mijn favoriete plekje in de zon waar ik, als ik 'tijd' heb lekker in zit te lezen!